torsdag 25. mars 2010

Ragnvald


Her er Ragnvald. Han er på tur til bekken for å hente vann. Han er bror til Heike og bor i samme trollhule.

Pyramideveske


Jeg var innom Julebutikken på Madla i januar. Der så jeg en pyramideveske. Jeg fikk studert den litt og i går fikk jeg endelig satt i gang med oppgaven. Tror nok ikke den ble helt lik den i butikken, men denne var jo også fin.Jeg valgte ett ensfarget rødt stoff som for. Stoffet med blomstene liker jeg veldig godt men jeg husker desverre ikke hvor jeg kjøpte det. Det blir nok en del slike pyramidevesker fremover.

onsdag 24. mars 2010

Tvillingnål

Jeg startet med friskt mot på denne løperen, men desverre så brakk min tvillingnål mens jeg holdt på å sy. Ikke vet jeg hvorfor, men jeg må nok vente til jeg får kjøpt meg en ny. Bernina på kvadrat blir fort utsolgt på denne type nål, men jeg får prøve i kveld å få kjøpt en ny. Ellers synes jeg det er litt vanskelig at stoffet ikke krøller/bretter seg i rutene. Er det noen som har noe tips?

torsdag 18. mars 2010

Morskjærlighet


Jeg har startet på denne løperen som heter Morskjærlighet. Jeg liker veldig godt ugler og siden vi har endel av dem på hytta, så passer det godt. Den kunne gjort seg som ett bilde på veggen også.
Det står at jeg skal bruke tvillingnål når jeg skal sy denne, så det skal bli spennende. Har aldri vært borti det før.

tirsdag 2. mars 2010

Ett nytt troll

Dette er Heike. Han er på vedsanking. Etterhvert som han har samlet litt, binder han dem sammen og slenger veden på ryggen.Han trenger også å varme seg i dette vinterværet.