onsdag 28. april 2010

Trollet Fisker-Lars

Jeg har laget på bestilling, ett troll som er utstyrt med fiskestang og sydvest. Det er alltid spennende når jeg lager etter bestilling, for det er ikke sikkert at mottakeren liker noe hun ikke har sett enda. Jeg sendte bilde til henne på mms og hun var kjempefornøyd. Hun kommer i neste uke for å hente ham. Jippi!! Alltid kjekt når tingene jeg lager blir satt pris på.

tirsdag 27. april 2010

sirkelpung og lommetørklecover











Jeg har vært med på samsying av sirkelpung hos Rita http://ritashandarbeid.blogspot.com/. Denne er presang til ei venninne og jeg valgte å sy navnet hennes på siden. I tillegg laget jeg cover til lommetørkler i samme stil, med navnet hennes. Det passet fint for hun skal ut å reise om ikke så lenge.

torsdag 22. april 2010

Netthandel fra USA

Jeg har med skrekkblandet fryd nettopp gjennomført min første handel av stoffer fra USA. Jeg har bestillt stoffer fra http://www.fabricshak.com/. Det var en god del fine stoffer der, så nå gjenstår det å se om alt går knirkefritt. Jeg er litt skeptisk til handel på nett og når det til og med er fra utlandet....(grøss og fryd på en gang). Vel, vi får se om ett par uker.

tirsdag 20. april 2010

Bordkort

jeg hadde egentlig bestemt meg for å ta den lette veien og kjøpe bordkort til konfirmasjonen i år. Men etter litt vurdering så bestemte jeg meg for å lage denne versjonen selv. Fargene jeg skal dekke med er lime, sort og hvitt.

torsdag 15. april 2010

konfirmasjonstid

Det blir lite tid til hobbyene mine for tiden. Vi skal ha konfirmasjon neste helg, så nesten all min fritid går med til forberedelser til denne begivenheten. Det skal males, vaskes, ryddes og lukes. Det er merkelig å tenke over hvordan man strever for å få hjemmet i orden og allikevel så er det kun kjentfolk og familie som kommer. Men man vil jo at ting skal se bra ut på en slik dag. I helgen skal jeg ut for å kjøpe stemorsblomster, siden de tåler litt frost. Men kjenner jeg meg rett, så kommer jeg nok hjem med noen andre blomster også.

fredag 9. april 2010

Nye pyramidevesker

Jeg har laget 3 nye pyramidevesker. Den ene valgte jeg å lage i barnestoff. Kan jo brukes til småting som skal medbringes de små ved overnatting. Disse er veldig kjekke å lage, samt de har flere bruksområder. Jeg har en stående på hytta til å ha smykker og annet småpynt i .

mandag 5. april 2010

Vinhøne


I påsken fikk jeg laget en vinhøne. Jeg valgte å lage åpningen fremme, slik at den kan sitte på ett bord el.lignende mens jeg tapper vin i glassene. Vi hadde en del besøk på hytta, så dette var det eneste jeg fikk sydd. Men jeg begynte på en strikket jakke som jeg fant oppskriften på i Drops. Merkelig hvordan tiden løper fra meg hver dag.