fredag 20. november 2009

Nisse til svigermor


Jeg har laget enda en nisse. Svigermor så den og bare måtte ha den. Koselig når man får positiv tilbakemelding på det man lager.

5 kommentarer:

 1. Åh hvor er han sød, kan godt forstå at din svigermor måtte have ham, hvad er hoved og hænder/fødder lavet af ?, jeg har lavet en del dukker i træmasse (savsmuld med lim i, blandes med vand, æltes og kan så formes), dine kræmmerhuse er også rigtig flotte, tak for hilsen i min blog.

  SvarSlett
 2. Hei, Anni. koselig at du kom på besøk til min blogg. Hodet og hendene til nissene (og trolla) er laget av cernit. Kroppen er en sterk ståltråd som jeg har surret med vatt. Jeg har også laget kropp og tredd ståltrådskjelettet utenpå. Så har jeg stappet den passe full med resten av vatten. Jeg ser ansiktene for meg når jeg lager dem, men det er ikke sikkert at det blir likt sluttresultatet.

  SvarSlett
 3. Tak for beskrivelsen, jeg kan se at det er sammen måde som jeg laver dukker på, jeg bruger bare træmasse istedet for cernit, har prøvet at arbejde med cernit men det fungerede ikke så godt for mig.

  SvarSlett
 4. Lige et svar på dit spørgsmål om træmassen, det er en færdig blanding jeg køber hos en proffesionel dukkemager som får det fra et eller andet land. Desværre kan ikke hjælpe dig.

  SvarSlett
 5. Koselig at du var innom min "prøve og feile" blogg:-)Masse jeg ikke kan ennå,men synes det er gøy å finne ut av litt etterhvert!

  Moro å komme inn på din blogg!Skal si at du er kreativ! Jeg elsker også å holde på med alt mulig...litt scrapping,strikking,brodering,hekling....
  Masse inspirasjon å hente via div. blogger!!!

  Ha det fint i adventstida!

  SvarSlett